Furniturebox. Hycklare.

Detta är pinsamt!
Vad är detta för hycklar företag. Ni visar en bild på en soffa och det står att det kan skifta i färg på baksidan. Då tänkte jag att den skulle skifta i nyans av den ljusgråa färgen som jag beställde i men nej nej. Det jag får är en ljusgrå soffa med svart baksida i ett helt annat tyg. köpte just denna soffa då den hade en ljusgrå baksida då jag ska ha den mitt i rummet. Inte nog med det så fick man helt andra tassar till soffan.

Kan ju inte ens använda soffan längre. Så jag ringde till kundservice för att undra vad som hände där? Hon skyller såklart på den lilla texten längst ner att baksidan ändrar i färg. Då tänker man ju såklart att den skulle kunna ändras i nyansen av färgen jag beställt. Men när man får en svart baksida i ett annat tyg så känner jag mig bedragen på produkten och pengar då man lätt kan se att det svarta tyget är av något billigare alternativ.
Så den texten de skriver är deras "skyddsnät" för just den här typen av bedrägeri. Hon sa att det klart och tydligt stod att den skiftar i färg på baksidan. Men okej, så om jag byter denna soffan mot en annan kommer den med en rosa baksida då? Tycker ni att det verkligen är okej? Skärpning.

Jag kommer göra en anmälan då jag vet att ni har brister i eran produktbeskrivning och att detta inte är okej. För detta har förstört så mycket för mig just nu. Jag har ett nattarbete att sköta och jag är nyinflyttad och har redan massor annat att tänka på än en skitsoffa som inte är den jag beställt. Hur ska jag ha tid och ork att packa och emballera en soffa helt själv? Och kom inte med att "det står i beskrivningen att den varierar i färg" osv. och då är detta okej från er sida, för det är rent skitsnack bara så att ni ska komma undan billigare.

Hjälpen vi fick var värdelös, känner mig lurad.

Hycklare. Jag är så sjukt besviken, arg och ledsen.