Forever Adidas

Jag har det senaste börjat uppdatera min "stil" det senaste. Vad jag menar med "uppdatera" är att jag byter inte klädstil, jag bara utökar den. Haha! Känns lite knasigt kanske men ja, nu är jag också lite knasig. Så det senaste har jag börjat köpa kavajer, kappor och blandat det med en vimpel snapback/mössa och sneakers. Har även börjat få upp ögonen för kängor med högre klack, och det är ett stort steg för mig, haha!
 
Men kom på här om dan att jag saknade Forever 21. När jag bodde i USA var det alltid ett utav mina stop i köpcentrumet. Billigt och snygga kläder. Vissa gillar det inte och vissa älskar det!
I vilket fall så hittade jag deras europeiska sida som hade gratis frakt och dessutom snabb leverans. Snabbare än vad det brukar vara i Sverige. Jag fick paketet innom tre dagar. En av plaggen jag köpte var denna jackan. Har aldrig varit så mycket för päls/fuskpäls men denna faux pälsjackan såg jag och tänkte "varför inte?" och köpte bl.a. den. är rätt glad för det idag, för den är sjukt mysig. Skulle dock aldrig klara av att ha en äkta pälsjacka... Inte riktigt min smak alls.
Beställde även en klänning och en långärmad crop top från Adidas. Men inget jag orkat visa än.. Någon annan gång kanske!