Philips konsol

Nu har de ju gjort ett nytt "Dragons lair" spel till bl.a. Playstation 3.
Fick mig att tänka på min gammla konsol som jag använde mycket när jag var liten!
 
Den  här gammla godingen var allt en av mina favoritsaker när jag var liten. Kunde färglägga, kolla filmer och spela på denna. Tror vi skaffade den när vi bodde i Malaysia när vi var ny inflyttade där? Inte säker?
 
Hade klassikern som jag nämnde innan: Dragons lair, men hade ju såkklart flera än det. Jag minns särskillt ett spel där man var en sälunge som hette Sälis, som blev kär i en annan säl som jobbade på cirkus. Älskade verkligen det. Men ett annat som vi hade på det var ett spel som jag dessutom var lite rädd för. Men det berode nog på att det var ganska mörkt det spelet. "Litil Divil" hette det och det gick ut på att gå i massa underjordiska gångar under marken och slåss mot bl.a. spindlar, samla ihop saker och lösa pussel för att ta sig vidare. om inte, så att säga, om man dog så hamnade man i tortyrkmmaren.
 
 
Dragons Lair: Detta kanske inte märks att det är ett spel men detta är hur man spelar det. Man trycker i olika komdinationer på kontrollen för att komma till nästa "fara"som väntade.
 
Litil Divil: Dessa screenshots är hur dens gameplay ser ut.
 
 
Litil Divil: Tortyrkammaren man hamnade i om man hade förlirat alla sina liv.
 
 
 
Publicerat i Vardag