Kass på att uppdatera? o ja.

Usch vad kass jag har virit på att uppdatera. Men har haft fullt upp med att söka jobb och helt enkelt få mitt liv tillbaka på benen.
 
Men nu har jag ett nytt jobb som jag är rätt spänd över och jag har flyttat tillbaka i lägenheten igen efter att varit på en 6 veckors utbildning i Halmstad. Har även börjat lära mig att åka skateboard. För om jag ändå kan åka på min minicruiser så kan jag lika gärna lära mig att åka på en skateboerd och göra en ollie eller två. Går lite upp och ner när det gäller att lära mig nya grejer på brädan för jag kan ha vissa dagar då jag tycker allt är kasst. Och jag har en tendens att lära mig nya saker på två sekunder, men inte detta, vilket gör mig frustrerad. Haha!
 
Men jag lovar att försöka lägga upp lite oftare. Men saknar mitt stativ som jag tyvärr har kvar i USA, för NEJ! jag har ingen fancy människa som tar kort på mig utan jag fakear till det med ett stativ! Eller ah, ni förstår grejen.
 
Och bara för att jag hatar att lägga upp inlägg utan bilder så smäller jag upp denna. Vilket är hel osammanhängande med ämnet... Men älskar mitt nya iPhoneskal från GAME och min nya fräsiga plånka från H&M! Måste ha med detta. Det är ju trotts allt farligt där ute.
 
Publicerat i Vardag