♥ Zelda ♥

Jag kan inte beskriva hur glad jag är just nu! Men då kanske ni tänker att det är för att jag har köpt det nya Zelda till Nintendo 3DS. Både ja och nej! Jag är ju såklart glad för det men nu under black friday så var inte de nya spelen nedsatta i priset alls, MEN! killen som jag frågade om de hade spelet (de sålde de bakom disken så jag såg de inte i butiken) han gav mig 10$ off på spelet! Han sa inte det priset jag förväntade mig så jag var lite trög och sa "men kostar det inte 39$? Så sa han glatt " Ja, men jag gillar ditt lila hår så jag kände att detta var rätt dag att vara generös" (fast på engelska då haha) Så jag tacka och bocka och gick ut med världens leende. Superglad!
Lila hår lönar sig tydligen.
 

Black Friday

hm, ska man pallra sig till Black Friday vansinnet eller inte?
Jag är dock grymt nyfiken på ifall de har något erbjudande på det nya Zelda till Nintendo 3Ds och även Det nya Assassin's Creed: Black Flag. men annars vet jag inte var jag mer vill kolla efter på Black Friday? Men det får vi se om jag nu pallrar mig dit eller inte. Får se ur mycket folk det är.
 

Var ett tag sen

Fick frågan om att göra en en grej till ett band. Fick en bild och så fick jag göra den lite mer i min stil och det var ett tag sen jag gjort något som jag sedan färglagt i Photoshop.
 
Detta var bilden som skickdes till mig:
 
 
Och det jag kom upp med var detta:
Fonten jag har under motivet är bara där för tillfället, ska försöka komma på något eget typsnitt att ha där.