Nya Vans

 
Förälskad i mina Vans!
 
 
 
 

NYC snapback

 
Första kvällen i New York!
Time Square
 
 
 
 

ELEMENT NYC

Tänkte egentligen inte göra någon shopping ikväll efter som klockan var för tusan 23.00 men såklart hittade jag en butik jag bara inte kunde gå förbi!
Element stod ju bara där så fint och lös!
REKOMENDERAR STARKT!
De kommer vara helt underbara mot er!
 
Fast måste ha sett roligt ut när jag kom in. Hade la klätt mig rätt old school tror jag och hade min älskade Golf Wang keps från Odd Future, så när jag kom in så var det en kille vid brädorna som säger till mig "OH dang! what's up girl! you're dope as fuck! i like that!" och så håller han upp en brofist... haha! Så jag gorde brofista honom så att han blev nöjd och gick vidare. Men då kommer nästa. "Golf Wang! Sweet!" och där fick man en high five! ....Stod och pratade med de flesta där inne och alla var så fruktansvärt trevliga.
Det var en kille som sa att han kunde vara min personliga klädhängare. (Fine by me) Så han bar runt på det jag köpte trotts att det bara var en tisha och keps! men han var gött sällskap och smakråd!
 
 
Valde detta för att jag tycker att less is more. Så jag vill ha det simpelt med loggan och kanske något annat, men inte mycket! Så jag är nöjd!